ShareThis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1. Νικητής διαγωνισμού video promo

Νικητές του διαγωνισμού video promo για το Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών 2014 είναι ο Αλέξης Λαζαρίδης και ο Κώστας Μπαλιάκας. Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ ευχαριστεί όλους τους φοιτητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Διαφημιστικό Βίντεο


2. Κάλεσμα για υποβολή έργων φοιτητών

Στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, όπως κάθε χρόνο, θα γίνουν εκθέσεις με έργα φοιτητών. Στόχος, για φέτος, είναι τα έργα αυτά να αποτελούν λιγότερο 'εργασίες' μαθημάτων και περισσότερο προσωπικές δουλειές φοιτητών, ομαδικές ή ατομικές. Γι' αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα έργα τους μέχρι τις 4 Απριλίου 2014.

Οι ενδεικτικές κατηγορίες είναι:

  • Φωτογραφία
  • Εγκαταστάσεις*
  • Comic
  • Αναλογικό Σχέδιο / Ζωγραφική
  • Γραφιστικό Σχέδιο (Digital Art)
  • Βίντεο τέχνη
  • Έργα Ηλεκτρακουστικής

* οι προτάσεις να περιορίζονται σε κείμενο περιγραφής και αν είναι δυνατό γραφική αναπαράσταση της εγκατάστασης.

Έργα που δεν εντάσσονται στις παραπάνω κατηγορίες είναι ευπρόσδεκτα και ανοικτός ο διάλογος για το πως μπορούν να εκτεθούν.
Οι υποβολές των έργων θα γίνουν στο sf-avarts@ionio.gr σε .zip αρχείο αναφέροντας ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο καθώς και την κατηγορία στην οποία εντάσσονται τα έργα.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6988032337 (Βασίλης)


3. Διαγωνισμός promo video για το Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών 2014

Από σήμερα Παρασκευή 28/2 ξεκινάει ο διαγωνισμός για το βίντεο προώθησης του 8ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, με θέμα: «10 χρόνια Τεχνών Ήχου και Εικόνας». Το βίντεο θα προβληθεί στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, στα πλαίσια προβολής και προώθησης του φεστιβάλ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε τεχνοτροπία για την παραγωγή. Ενδεικτική διάρκεια του βίντεο είναι τα 30`. Η αφίσα και το λογότυπο του φεστιβάλ προτείνεται να χρησιμοποιηθούν.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 4 Απριλίου, ωστόσο οι συμμετέχοντες καλό θα ήταν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατόν στο sf-avarts@ionio.gr (μια σύντομη περιγραφή του video θα ήταν επιθυμητή).

Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει βεβαίωση πρώτου βραβείου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6988032337 (Βασίλης)


4. Νικητής διαγωνισμού γραφιστικών

Νικητής του διαγωνισμού γραφιστικών για το Φεστιβάλ 2014 είναι ο Τσιρίδης Μάνθος. Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ ευχαριστεί όλους τους φοιτητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.


5. Γραφιστικός διαγωνισμός (αφίσα, logο, φυλλάδιο προγράμματος)

Ανοιχτός μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2014 είναι ο γραφιστικός διαγωνισμός (αφίσα, logο, φυλλάδιο προγράμματος). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα αρχεία σε μορφή pdf / jpg στο sf-avarts@ionio.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο. Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει βεβαίωση πρώτου βραβείου.
Τα στοιχεία που θα πρέπει να αναγράφονται στην αφίσα είναι:

  • τίτλος φεστιβάλ: 10 χρόνια Τεχνών Ήχου και Εικόνας
  • θέμα διημερίδας: 'Μεταμορφώσεις της Σωματικότητας: Τέχνη - Σώμα - Τεχνολογία'
  • ημερομηνία διεξάγωγης φεστιβάλ: 14-18 Μαΐου 2014

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6988032337 (Βασίλης)

Ενημέρωση: 13-01-2020
ionio.gr
avarts.ionio.gr
erimee
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας