Ενέργειες του ΤΤΗΕ για τη συμμετοχή της Π.Ι.Ν. και του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Παγκόσμια Έκθεση «DubaiExpo 2022»

ShareThis
Δημοσίευση: 27-03-2022 12:35 | Προβολές: 1327
image

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για συνεργασία με στόχο την κοινή προβολή της ΠΙΝ και του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Παγκόσμια Έκθεση DubaiExpo 2022, κατά το διάστημα 11 Μαρτίου 2022 έως 18 Μαρτίου 2022.

Για τις ανάγκες της Έκθεσης δημιουργήθηκαν βίντεο ως αποτέλεσμα ένωσης αρχειακού υλικού και νέου περιεχομένου που δημιουργήθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό, καθώς και αφίσες. Για τη συμμετοχή του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Έκθεση δημιουργήθηκε βίντεο, το οποίο παρουσιάζει το Ίδρυμα και τις Δράσεις Έρευνας και Καινοτομίας που πραγματοποιούνται σε αυτό, το οποίο προβλήθηκε σε ειδική εκδήλωση με θέμα την Καινοτομία παρουσία εκπροσώπων του Ιδρύματος.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας συστάθηκε ομάδα εργασίας, η οποία συμμετείχε ενεργά στη διαμόρφωση της ταυτότητας της συμμετοχής στην Έκθεση, ανέλαβε τη δημιουργία περιεχομένου και την επικοινωνία με την Περιφέρεια και τους συνεργαζόμενους φορείς. Στην ομάδα εργασίας συμμετείχαν Ακαδημαϊκοί Υπότροφοι, Υποψήφιοι Διδάκτορες, προπτυχιακοί φοιτητές/τριες και απόφοιτοι/ες του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, καθώς και μέλη ΔΕΠ.

Την επίβλεψη της ομάδας εργασίας και τον συντονισμό των εργασιών ανέλαβε ο Βασίλειος Κομιανός, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, ενώ εργάστηκαν από κοινού οι: Ιάκωβος Παναγόπουλος, Ακαδημαϊκός Υπότροφος (επικοινωνία και συντονισμός), ο Νικόλαος Μουστάκας, Διδάκτορας (γραφιστική ταυτότητα, δημιουργία εντύπου υλικού), η Άλκηστις Γεωργίου, Υποψήφια Διδάκτορας (επιμέλεια και επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού), η Δέσποινα Σιγουρτζίδου, Φοιτήτρια (επιμέλεια και επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού) και η Ράνια Μαστροσάββα, Απόφοιτη ΤΤΗΕ (επιμέλεια και επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού). Το περιεχόμενο εμπλουτίστηκε μουσικά χάρη στην παραχώρηση του μουσικού έργου του Θάνου Μπικάκη, Αποφοίτου του ΤΤΗΕ.

Επιπρόσθετα στη συλλογή του υλικού συνέδραμαν οι:

Ιωάννης Δεληγιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Παναγιώτης Βλάμος, Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής, Θέμης Έξαρχος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής, Άρης Βραχάτης, Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Τμήματος Πληροφορικής, Κώστας Βόγκλης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Τουρισμού, Μάρκος Αυλωνίτης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής, Άννα Γρατσάνη, συνεργάτης του Τμήματος Πληροφορικής, Ιωάννης Βλάχος, Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Πληροφορικής, Σπύρος Πολυκαλάς, Καθηγητής του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Αθανάσιος Τσίπης, συνεργάτης του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Σταύρος Βλίζος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας και Στέργιος Παλαμάς, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Προέδρου του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Αναπληρωτή Καθηγητή Ανδρέα Γιαννακουλόπουλου και του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητή Ανδρέα Φλώρου, καθώς και τη συνεργασία με το Ionian Film Office και το Γραφείο Περιφερειάρχη Π.Ι.Ν.

 

 


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Πλατεία Τσιριγώτη 7, 49100 Κέρκυρα
Τηλ.: 26610 87860-1 - Fax: 26610 87866
e-mail: audiovisual@ionio.gr
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας