ShareThis

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

14ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών
13 Μαΐου - 31 Μαΐου 2021

Διοργάνωση:     Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας
Συνεργασία: Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών, ΕΡΗΜΕΕ (Τμήμα Μουσικών Σπουδών)
 

Το 14ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω των έκτακτων μέτρων που εφαρμόστηκαν από την πολιτεία για το περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, συνδιοργανώνεται για ακόμα μία φορά από το Tμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας (ΤΤΗΕ) και το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών (ΕΡΗΜΕΕ) του Tμήματος Μουσικών Σπουδών.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και επιστημονικών δράσεων. Επενδύοντας παραδοσιακά στην εξωστρέφεια, το 14ο Φεστιβάλ έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημιακού Εκπαιδευτικού Κέντρου ‘ΤΗΜΕΝΟΣ’ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το εκπαιδευτικό Κέντρο Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Athens Digital Arts Festival, τον Eλληνικό Σύνδεσμο Συνθετών Hλεκτροακουστικής Mουσικής (ΕΣΣΗΜ), με πολιτιστικούς φορείς της πόλης της Κέρκυρας όπως την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, την Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας (ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ.) και την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης της Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Κέρκυρας.

Προσκαλεί διακεκριμένες προσωπικότητες των Τεχνών από το χώρο της Τέχνης της Επιτέλεσης, την Μαίρη Ζυγούρη, τον Φίλιππο Τσιτσόπουλο και τον Μιχάλη Μήτρου. Παράλληλα, ανοίγεται και σε διεθνή ιδρύματα του εξωτερικού φιλοξενώντας την φετινή καλλιτεχνική δράση του European Art - Science Technology Network.

Τη διοργάνωση δράσεων ανέλαβαν οι εξής επιμελητές (σε αλφαβητική σειρά): Θωμάς Βαλιανάτος, Σπύρος Βερύκιος, Γιώργος Βλαχόπουλος, Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος, Γιάννης Ζάννος, Αλεξάνδρα Καλαϊτζόγλου, Νίκος Κόκκαλης, Βασίλης Κομιανός, Απόστολος Λουφόπουλος, Θόδωρος Λώτης, Αγγελική Μαλακασιώτη, Ανδρέας Μνιέστρης, Φώτης Ραφτόπουλος, Κωνσταντίνος Τηλιγάδης, Τάνια Τσιρίδου, Άγγελος Φλώρος, Μαρία Χάλκου.

Το ARTIST LAB υλοποιείται τα δύο τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή του Athens Digital Arts Festival (ADAF). Τους ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία.
Ενημέρωση: 23-01-2023
Επιλέξτε την ημερομηνία για να δείτε τις εκδηλώσεις

<
Μάιος 2021
>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Πέμπτη 13-05-2021
ionio.gr
avarts.ionio.gr
erimee
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας