ShareThis
Το Κυνήγι της Ζάχαρης
Τίτλος Εκδήλωσης: ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Ημερομηνία και Ώρα: 14/05/2021 (20:00-01:31), 27/05/2021 (19:00-00:30)
Ράνια Μαστροσάββα, Αλίκη Νίκολα, Χρήστος Καλησπεράτης, Μαριάνα Γιαννείου, Θάνος Τσίγκας, Κώστας Σαββανής, Στέφανος Τσαγγαράκης, Αντζελίνα Φιλιππίδου, Δημήτρης Δάνδολος, Βαγγέλης Πανδής

Η Ζωή είναι μία 25χρονη φοιτήτρια, που ζει στο νησί της Κέρκυρας στην Ελλάδα, μαζί με τη μοναδική της φίλη και συγκάτοικο Άννα. Ξυπνώντας αργά ένα απόγευμα, η Ζωή συνειδητοποιεί πως η φίλη της αγνοείται και την αναζητεί μόνη μέσα στη νύχτα. Η παράξενα άδεια και ήσυχη πόλη, μία σειρά από περίεργα γεγονότα και η αίσθηση πως κάποιος την παρακολουθεί, την κάνουν να καταλάβει πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει και η ανάγκη της να βρει τη φίλη της γίνεται μεγαλύτερη.
Την ίδια στιγμή, έρχεται αντιμέτωπη με μία σκοτεινή, μαυροντυμένη ανθρώπινη φιγούρα που προσπαθεί να την αιχμαλωτίσει. Στην προσπάθεια της να διαφύγει, η Ζωή βρίσκεται σε ένα λευκό δωμάτιο που μέσα δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο έναν καθρέφτη.
Καθώς προχωράει πιο κοντά στον καθρέφτη βλέπει πως κάποιος είναι παγιδευμένος μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο. Πιστεύοντας πως είναι η Άννα πλησιάζει περισσότερο και περνάει μέσα από τον καθρέφτη στο άλλο δωμάτιο.
Καθώς κάθεται δίπλα στο άλλο πρόσωπο, πιστεύοντας πως είναι η Άννα, συνειδητοποιεί πως είναι η ίδια. Σε μία απελπισμένη και αποφασιστική στιγμή προσπαθεί να σώσει την σωσία της, συνειδητοποιώντας ωστόσο, πως η σωσίας της δεν μπορεί να περάσει από την άλλη πλευρά του καθρέφτη. Καταλαβαίνοντας πως δεν υπάρχει διαφυγή η σωσίας αφήνει το χέρι της Ζωής.
Η Ζωή ξυπνάει το πρωί στο δωμάτιο της, ντύνεται και πηγαίνει μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα στην τώρα ζωντανή και γεμάτη φασαρία πόλη. Καθώς στέκεται και κοιτάζει τα κύματα, γνωρίζει μία κοπέλα, την Άννα, που κάθεται λίγο πιο δίπλα. Οι δύο κοπέλες κάθονται δίπλα στην θάλασσα και μιλάνε.

Ράνια Μαστροσάββα

Η Ράνια Μαστροσάββα είναι τελειόφητη του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η ενασχόληση της με τις τέχνες άρχισε στην ηλικία των εννέα ετών, ξεκινώντας μαθήματα πιάνου, ενώ αργότερα έδειξε ενδιαφέρον για τη φωτογραφία, τη γραφιστική και το μοντάζ. Ως προπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, έδειξε ενδιαφέρον για την σκηνοθεσία κινηματογραφικών ταινιών και ως πτυχιακή εργασία, έγραψε, σκηνοθέτησε και ανέλαβε την παραγωγή της πρώτης μικρού μήκους ταινίας της με τίτλο "Το Κυνήγι της Ζάχαρης" (2021).


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Επιλέξτε την ημερομηνία για να δείτε τις εκδηλώσεις

<
Μάιος 2021
>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Πέμπτη 13-05-2021
ionio.gr
avarts.ionio.gr
erimee
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας