Το AV-school 2015, με θέμα «Τέχνη και Επικοινωνία» και μέρος του 9ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, είναι μια συνεργασία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς».
Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό και επιπλέον μια κριτική αντίληψη γύρω από τις αναζητήσεις των σπουδών επικοινωνίας στο ευρύτερο πλαίσιο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς καθώς και σε ενήλικες των κλάδων του τουρισμού, του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας, καθώς και σε όσους και όσες ενδιαφέρονται για τα εν λόγω πεδία, με απώτερο σκοπό την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος.

Περισσότερα


Πρόσφατα Νέα


Ανοιχτή πρόσκληση για το "ASH MA - Art, Science and Health Master of Arts" Διαδικτυακό πιλοτικό πρόγραμμα
Δημοσίευση: 31-08-2022 12:34
image
Ένα νέο διεθνές και διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα την Τέχνη, την Επιστήμη και την Υγεία θα παρουσιαστεί και θα αξιολογηθεί κατά τη διάρκεια ενός πιλοτικού προγράμματος σεμιναρίων και εργαστηρίων μιας εβδομάδας. Το πιλοτικό πρόγραμμα διεξάγεται διαδικτυακά στην αγγλική γλώσσα για έως και 40 συμμετέχοντες, από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, καθημερινά από τις 5.00 μ.μ. CET. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.


   
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας