Περιγραφή

Το AV-school 2015, με θέμα «Τέχνη και Επικοινωνία» και μέρος του 9ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, είναι μια συνεργασία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς».
Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό και επιπλέον μια κριτική αντίληψη γύρω από τις αναζητήσεις των σπουδών επικοινωνίας στο ευρύτερο πλαίσιο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς καθώς και σε ενήλικες των κλάδων του τουρισμού, του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας, καθώς και σε όσους και όσες ενδιαφέρονται για τα εν λόγω πεδία, με απώτερο σκοπό την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος.

Η δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια και εργαστήρια, 29-31 Μαΐου 2015, απαιτεί τη συνεπή παρουσία των εκπαιδευόμενων και την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις που θα διεξαχθούν. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Συντονισμός
Dalila Honorato, Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας (σχεδιασμός προγράμματος σεμιναρίων)
Ανδρέας Γιννακουλόπουλος, Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας (σχεδιασμός προγράμματος εργαστηρίων)

 

Updated: 05-02-2020
   
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας