Γραφείο Πρακτικής Άσκησης: Αιτήσεις Πρακτικής Άσκησης για το καλοκαίρι 2018
Social Media
Δημοσίευση: 09-05-2018 13:42 | Ενημέρωση: 14-05-2018 22:34 | Προβολές: 3269
    Βασικές Πληροφορίες Πρακτικής Άσκησης
Mέγεθος: 85.54 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
    Αίτηση Πρακτικής Άσκησης 2018
Mέγεθος: 324.68 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Ιονίου Πανεπιστημίου προσκαλεί τους φοιτητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι του 2018 την Πρακτική τους Άσκηση να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μετά των απαραιτήτων δικαιολογητικών, τα οποία αναγράφονται εντός της αίτησης, στο χώρο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (Κτίριο τημάτων Ιστορίας και Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, 1ος όροφος, Γραφείο 1.24) έως την Παρασκευή 25/5/2018.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Γραφείου είναι οι ακόλουθες: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή, 10:00 - 14:00. θα βρείτε συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση την αίτηση που χρειάζεστε, καθώς και κάποια βοηθητικά κείμενα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε γρήγορα την έρευνά σας για πιθανούς φορείς συνεργασίας κι επακόλουθα να μην καθυστερήσετε να καταθέσετε την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδας αφιερωμένης αποκλειστικά στην Πρακτική Άσκηση, από όπου θα μπορείτε να αντλήσετε νέα στοιχεία κι ανακοινώσεις.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης είναι στη διάθεσή σας στις μέρες και ώρες συνεργασίας του.

Πέραν αυτών των ημερών και ωρών υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση internship@ionio.gr ή μήνυμα στη σελίδα "Πρακτική Άσκηση Ιονίου Πανεπιστημίου" στο Facebook.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη διαδικασία!


Επιστροφή