ShareThis

Η ΟΕ του AV-School ανακοινώνει τον κύκλο εργαστηρίων και σεμιναρίων για τον εορτασμό της 20ης επετείου του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας

ShareThis
Δημοσίευση: 29-01-2024 12:34 | Ενημέρωση: 08-03-2024 11:51 | Προβολές: 3430
image

Η Οργανωτική Επιτροπή του AV-School με χαρά ανακοινώνει τον επερχόμενο κύκλο εργαστηρίων και σεμιναρίων, προγραμματισμένο να λάβει χώρα από τις 28 έως τις 31 Μαΐου 2024, για τον εορτασμό της 20ης επετείου του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας. Την επιμέλεια των εκδηλώσεων έχουν αναλάβει η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Dalila Honorato, ο Επίκουρος Καθηγητής Ιάκωβος Παναγόπουλος και το μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Βαρβάρα Γαρνέλη, συνεχίζοντας έτσι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αποτελεί σημαντικό μέρος του Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών.

Από την έναρξή του το 2006, το Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον σημαντικές πλατφόρμες σύγκλισης νέων τεχνών, του κινηματογράφου, της πειραματικής τέχνης και των υβριδικών τεχνών. Το AV-School, ως αναπόσπαστο κομμάτι του φεστιβάλ, διαδραματίζει καίριο ρόλο στην προώθηση της θεωρητικής και πρακτικής κατανόησης σε αυτούς τους δυναμικούς τομείς.

Το AV-School 2024 θα φιλοξενηθεί στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, αίθουσα «Εύη Λάσκαρι» και είναι ανοιχτό σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και το ευρύ κοινό. Τα εργαστήρια και τα σεμινάρια σχεδιάστηκαν για να παρέχουν στους συμμετέχοντες πολύτιμες ιδέες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των σύγχρονων τεχνών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το θέμα του AV-School για το 2024 είναι "Εντυπώσεις", προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν και να αλληλεπιδράσουν με τις ποικίλες πτυχές των σύγχρονων τεχνών. Αυτή η θεματική επιλογή συνάδει με τον εορτασμό της 20ης επετείου του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, σηματοδοτώντας δύο δεκαετίες αριστείας στην εκπαίδευση και την καλλιτεχνική έρευνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες, τους εκπαιδευτές, την τοποθεσία, το πρόγραμμα και τις αιτήσεις θα ανακοινωθούν σύντομα. Για περαιτέρω πληροφορίες [av-summer@ionio.gr].

Σχετικά με την AV-School
Το AV-School είναι μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία που συνδέεται με το Φεστιβάλ  Οπτικοακουστικών Τεχνών, αφιερωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας εργαστηρίων και σεμιναρίων στις τέχνες νέων μέσων, τον κινηματογράφο, την πειραματική τέχνη και τις υβριδικές τέχνες. Ως αναπόσπαστο μέρος του φεστιβάλ, το AV-School συμβάλει στην ακαδημαϊκή και καλλιτεχνική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, προωθώντας ταυτόχρονα μια ζωντανή κοινότητα στον τομέα της σύγχρονης τέχνης. Μάθετε περισσότερα στο  [https://avarts.ionio.gr/school/].

Σχετικά με το Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών
Το Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, ιδρύθηκε το 2006, αποτελεί μια κορυφαία ακαδημαϊκή πλατφόρμα για τον συνδυασμό διάφορων καλλιτεχνικών κατευθύνσεων. Με εστίαση στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα, το φεστιβάλ παρουσιάζει πρωτοποριακά έργα στον τομέα των νέων μέσων, του κινηματογράφου, της πειραματικής τέχνης και των υβριδικών τεχνών. Το φεστιβάλ παρέχει ένα δυναμικό χώρο για καλλιτέχνες, πανεπιστημιακούς και συγκεκριμένα είδη κοινού να αλληλεπιδρούν, να συνεργάζονται και να γιορτάζουν το εξελισσόμενο τοπίο της σύγχρονης τέχνης. Μάθετε περισσότερα στο [https://avarts.ionio.gr/festival].

20YearsAvarts

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΧΩΡΟΙ

  • Ιόνιος Ακαδημία
  • Παλαιό Ψυχιατρείο
  • Πολύτεχνο
  • Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας
  • Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας
  • Κτίριο Τμήματος Ιστορίας και Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας
  • Ιόνιος Βουλή
  • Αίθουσα Τέχνης - Αρτ Καφέ, Κήπος του Λαού
  • Κτίριο Τμήματος Μουσικών Σπουδών
ionio.gr
avarts.ionio.gr
erimee
ttt
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας