ShareThis

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων | Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών: Συζήτηση «Το ντοκιμαντέρ στην εκπαίδευση» (24/05/2022)

ShareThis
Δημοσίευση: 23-05-2022 18:53 | Προβολές: 8843
image

Το 15ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, στα πλαίσια της συνεργασίας με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων (Chania Film Festival https://chaniafilmfestival.com/cffedu/) διοργανώνει συζήτηση με τίτλο «Το ντοκιμαντέρ στην εκπαίδευση». Ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων Ματθαίος Φραντζεσκάκης, θα παραστεί διαδικτυακά για μια παρουσίαση των εκπαιδευτικών τους δράσεων και την ευαισθητοποίηση σε θέματα προφορικής ιστορίας.

Από την πλευρά του, το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας θα εκπροσωπηθεί στη διαδικτυακή συνάντηση από τους/τις διδάσκοντες/ουσες: Άγγελο Φλώρο, Επίκουρο Καθηγητή, Αγνή Παπαδοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια και υπεύθυνη του ΠΠΕΤΤΗΧΕ (Ειδικού Προγράμματος Σπουδών Πιστοποίησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας του ΤΤΗΧΕΙ), Ιάκωβο Παναγόπουλο, Ακαδημαϊκό Υπότροφο και σκηνοθέτη, Χριστίνα Μητσάνη, Ε.Ε.Π. και Μαρία Κρίγκα, Ε.Ε.Π.

Η πρόσκληση απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κέρκυρας, δασκάλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με σκοπό να διερευνηθεί η κατάσταση της ψηφιακής γνώσης σήμερα, οι δυνατότητες που δίνονται στους νέους εκπαιδευτικούς μέσα από διαδρομές όπως τα προγράμματα Διδακτικής Επάρκειας αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στην προσπάθεια υλοποίησης καινοτόμων δράσεων.

Στοίχεια σύνδεσης: 
Τρίτη 24 Μαΐου 2022 17:00 με 18:00
Topic: Το Ντοκιμαντέρ στην Εκπαίδευση - 15ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών
Time: May 24, 2022 05:00 PM Athens
https://ionio-gr.zoom.us/j/93510427097?pwd=MlRKcGtNbFNVYTQreWhtMTFQdnU1dz09 
Meeting ID: 935 1042 7097, Passcode: 677394

Βλ. επίσης: Το Ντοκιμαντέρ στην Εκπαίδευση


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΧΩΡΟΙ

  • Ιόνιος Ακαδημία
  • Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας
  • Παλαιό Ψυχιατρείο
  • Κτίριο Τμήματος Μουσικών Σπουδών
ionio.gr
avarts.ionio.gr
erimee
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας