ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
[ΕΕ 2023-2024] v1



Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής 2022 - Κέρκυρα 22-25/09/2022

ShareThis
Δημοσίευση: 13-09-2022 14:35 | Προβολές: 2417
image

Η ετήσια συνάντηση των συνθετών του EΣΣHM (Ελληνικός Σύνδεσμος Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής) πραγματοποιείται φέτος στην Κέρκυρα, εδώ όπου ξεκίνησε αυτό το ταξίδι πριν 20 χρόνια. Οι Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής είναι σήμερα η μακροβιότερη σειρά εκδηλώσεων ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα. Eπιστρέφοντας στην Κέρκυρα μετά από την Αθήνα, το διαδικτυακό Ρέθυμνο και τα δια ζώσης Γιάννενα οι "Μέρες 2022" περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα από έργα των μελών του ΕΣΣΗΜ, υποψήφιων μελών, φοιτητών και άλλων.

Επίσημος Ιστοχώρος
http://www.essim.gr/meres2022

Επιπλέον, 3 ειδικές συναυλίες πλαισιώνουν τις φετινές Μέρες:

  • Ένα αφιέρωμα στον Χάρη Ξανθουδάκη, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και, μεταξύ άλλων, από τους πρώτους συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα και ιδρυτικό μέλος του ΕΣΣΗΜ
  • Μια συναυλία της FeBeME (Βελγική Ομοσπονδία Ηλεκτροακουστικής Μουσικής)
  • Μια συναυλία της CIME (Διεθνής Συνομοσπονδία Ηλεκτροακουστικής Μουσικής, με βραβευμένα έργα από τον διαγωνισμό CIME PRIX CIME 2021)

Τη διοργάνωση και φέτος αναλαμβάνουν σε συνεργασία πάντα με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής [ΕΣΣΗΜ] , δύο Εργαστήρια της Σχολής Μουσικής & Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, δηλαδή το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας & Εφαρμογών [ΕΡΗΜΕΕ] (Τμήμα Μουσικών Σπουδών) και το Εργαστήριο Παραστατικών Περιβαλλόντων στις Τέχνες [PEARL].

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο Αίθριο Χαλεπά - Κτήριο «Ασκληπιός» στο Παλαιό Ψυχιατρείο Κέρκυρας από τη Πέμπτη 22 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.



Επιστροφή
Version 1 ENGLISH
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας