Ακύρωση ομιλίας της συγγραφέως Σοφίας Μαντουβάλου στο ΤΤΗΕ στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Σπουδών ΠΠΕΤΤΗΧΕ (23/4/2024)

ShareThis
Δημοσίευση: 17-04-2024 16:52 | Ενημέρωση: 19-04-2024 11:24 | Προβολές: 959
image

Ενημερώνουμε ότι η ομιλία- συζήτηση της συγγραφέως Σοφίας Μαντουβάλου με θέμα: Η φαντασία πάει σχολείο μέσα από την τεχνολογία, στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Σπουδών Πιστοποίησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου 2024.


Σας προσκαλούμε στην ομιλία- συζήτηση της συγγραφέως Σοφίας Μαντουβάλου με θέμα: Η φαντασία πάει σχολείο μέσα από την τεχνολογία, στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Σπουδών Πιστοποίησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, με υπεύθυνη την Αναπλ. Καθηγήτρια Αγνή Παπαδοπούλου.

Η ομιλία - συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Απριλίου, ώρα 19.00 μμ, στην Αίθουσα 2.39 του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας.

Η Σοφία Μαντουβάλου είναι δημιουργός τουλάχιστον εκατόν πενήντα εκπαιδευτικών τηλεοπτικών προγραμμάτων για την Εκπαιδευτική Τηλεόραση, με διεθνή βράβευση για τη σειρά "Ένα Γράμμα Μια Ιστορία”, το πρώτο ψηφιακό αλφαβητάρι παραγωγής του Υπουργείου Παιδείας.

Με τη διεισδυτική της ματιά στη σύγχρονη κοινωνία, προσπαθεί παρέα με τους στενούς της συνεργάτες, τη φαντασία και το υπερβατικό χιούμορ, να απελευθερώσει τα παιδιά από τη βαρεμάρα και την ακινησία της στερεότυπης σκέψης και να τους προσφέρει, μέσα από τον πυρήνα της ελευθερίας που κρύβουν τα βιβλία της, τα μέσα να σκέφτονται, να αισθάνονται, να εκφράζονται και να δρουν με ατομική και συλλογική ευθύνη για έναν καλύτερο κόσμο.

Η Σοφία Μαντουβάλου έχει προταθεί για το διεθνές βραβείο Hans Christian Andersen και το 2019 έλαβε το Κρατικό Βραβείο για το βιβλίο της "Το αγόρι που διάβαζε στις κότες παραμύθια".

20YearsAvarts

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας