Δήλωση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας [μέχρι 30/09/2016]

ShareThis
Δημοσίευση: 13-09-2016 12:02 | Προβολές: 1163
    Αίτηση Διπλωματικής Εργασίας
Mέγεθος: 25 KB :: Τύπος: Kείμενο Word

Σύμφωνα με το άρθρο 17 του κανονισμού:

Μετά από αίτηση του μεταπτυχιακού φοιτητή, στην οποία αναφέρει την επιθυμητή γνωστική περιοχή και τον Επόπτη της μεταπτυχιακής του διπλωματικής εργασίας, η Σ.Ε.. εισηγείται σχετικά στην Γ.Σ.Ε.Σ. η οποία και ορίζει τον Επόπτη του. Ο ορισμός του Επόπτη πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την αρχή του 3ου εξαμήνου εγγραφής του μεταπτυχιακού φοιτητή. Εάν δεν υπάρξει μέχρι τότε αίτηση του μεταπτυχιακού φοιτητή προς την Σ.Ε., τότε η Σ.Ε. είναι αρμόδια αυτεπαγγέλτως να εισηγηθεί και η Γ.Σ.Ε.Σ. να ορίσει Επόπτη. Είναι δυνατόν η ανάθεση εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας να γίνει και κατά τη διάρκεια του 2ου εξαμήνου σπουδών, αρκεί ο φοιτητής να έχει περατώσει με επιτυχία μαθήματα με τουλάχιστον 40 ECTS. Επιπλέον του άρθρου αυτού θα πρέπει μαζί με την αίτηση να κατατεθεί πρόταση εκπόνησης της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας.

Η σύνταξη των προτάσεων θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Τμήματος - Οδηγός συγγραφής εργασιών, https://avarts.ionio.gr/gr/studies/regulations/essays-guidelines/ Νέο παράθυρο

Οι αιτήσεις και οι προτάσεις θα κατατεθούν στο e-mail georgia@ionio.gr, εφόσον ο φοιτητής έχει λάβει τη σύμφωνη γνώμη του επόπτη για κατάθεση της πρότασης.

Τελική ημερομηνία κατάθεσης: 30 Σεπτεμβρίου 2016.


Επιστροφή
Version 2 ENGLISH