Κύκλος εργαστηρίων και σεμιναρίων AV-School 2023: 14-16 Μαΐου στην Κέρκυρα

ShareThis
Δημοσίευση: 24-04-2023 11:34 | Ενημέρωση: 12-05-2023 18:19 | Προβολές: 13937
image

Το AV-school φιλοξενεί τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών. Το AV-School 2023 πραγματοποιείται 14-16 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας και οι δραστηριότητές του είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και στο ευρύ κοινό. Το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας βρίσκεται στον ιστορικό χώρο του Παλαιού Ψυχιατρείου της Κέρκυρας που έχει μετατραπεί για να φιλοξενήσει πολλά τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ο φετινός κύκλος εργαστηρίων και σεμιναρίων AV-School, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, είναι ένας ταπεινός φόρος τιμής στην ιστορία του Παλαιού Ψυχιατρείου της Κέρκυρας και στις προσπάθειες των φροντιστών και των ασθενών του, οι οποίοι εμπνέουν τις νέες γενιές καλλιτεχνών.

Με πλούσιο και έντονο πρόγραμμα στο πρόγραμμά του, το AV-School 2023 περιλαμβάνει: «StoryLab: Exploring ideas for scenwriting» των Erik Knudsen και Ιάκωβου Παναγόπουλου, «Artist's Portfolio Lab» της Μαρίας Ασλανίδη, «Indian classical dance , σύγχρονες πρακτικές και αλγόριθμος: αναζητώντας μια νέα γλώσσα» της Justine Goussot, «=ULTRASONICA= Sonographic Art» της Aisen Caro Chacin, «Caring Systems» της Lyndsey Walsh, «Are you a full woman;» από την Daniella LaGaccia και «Body in Space Performance Workshop» της Marcela I. Oteíza.

Η εγγραφή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το AV-School 2023 υποστηρίζεται μέσω του TTTfellows από το έργο Rewilding Cultures που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της ΕΕ Creative Europe, καθώς και των StoryLab Network, Wesleyan University, The University of Texas Medical Branch, Voulgaris Hospitality Group, Σχολή Χορού Εύα Πετροπούλου και Εργαστήριο Διαδραστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Πληροφορίες: https://avarts.ionio.gr/school/2023/ | Email: av-summer@ionio.gr 


Επιστροφή
Version 2 ENGLISH