Δήλωση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας

ShareThis
Δημοσίευση: 01-11-2019 15:13 | Προβολές: 992

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του κανονισμού του ΠΜΣ:

1. Μετά από αίτηση του μεταπτυχιακού φοιτητή/φοιτήτριας, στην οποία αναφέρει την επιθυμητή γνωστική περιοχή και τον Επόπτη της μεταπτυχιακής του διπλωματικής εργασίας, και στην οποία περιλαμβάνεται περίληψη της προτεινόμενης εργασίας, η Σ.Ε.. εισηγείται σχετικά στην Συνέλευση η οποία και ορίζει τον Επόπτη του. Η ανωτέρω αίτηση κατατίθεται με την ολοκλήρωση του 2ου εξαμήνου και ο ορισμός του Επόπτη πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την αρχή του 3ου εξαμήνου εγγραφής του μεταπτυχιακού φοιτητή/φοιτήτριας σπουδών (με την εξαίρεση που ορίζεται στην επόμενη παράγραφο). Εάν δεν υπάρξει μέχρι τότε αίτηση του μεταπτυχιακού φοιτητή/φοιτήτριας προς την Σ.Ε., τότε η Σ.Ε. είναι αρμόδια αυτεπαγγέλτως να εισηγηθεί και η Συνέλευση να ορίσει Επόπτη. Είναι δυνατόν η ανάθεση εκπόνησης μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας να γίνει και κατά τη διάρκεια του 2ου εξαμήνου σπουδών, αρκεί ο φοιτητής/φοιτήτρια να έχει περατώσει με επιτυχία την παρακολούθηση όλων των Εκπαιδευτικών Ενοτήτων του 1ου εξαμήνου σπουδών.

2. Δεν μπορούν να καταθέσουν αίτηση εκπόνησης μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας οι φοιτητές/φοιτήτριες οι οποίοι έχουν αποτύχει σε περισσότερες από έξι (6) Εκπαιδευτικές Ενότητες του Προγράμματος. Στην περίπτωση αυτή, η διαδικασία της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου εφαρμόζεται κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

3. Ο Επόπτης της διπλωματικής εργασίας είναι διδάσκων στο ΠΜΣ και πρέπει να έχει ερευνητικά ενδιαφέροντα συναφή με το θέμα αυτής. Είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη και καθοδήγηση του έργου του μεταπτυχιακού φοιτητή, παρακολουθεί συνεχώς την πορεία της εργασίας του και υποστηρίζει την ερευνητική του προσπάθεια με την υπόδειξη συγκεκριμένων κατευθύνσεων έρευνας. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν ανελλιπώς τον επιβλέποντά τους για την πρόοδο της εργασίας τους.

Η περίληψη της προτεινόμενης εργασίας (500-800 λέξεις) θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Τμήματος - Οδηγός συγγραφής εργασιών:
http://avarts.ionio.gr/gr/studies/regulations/essays-guidelines/

Η αίτηση (βλέπε συνημμένο αρχείο) και η περίληψη θα κατατεθούν στο e-mail, georgia@ionio.gr, εφόσον ο φοιτητής έχει λάβει τη σύμφωνη γνώμη του επόπτη για κατάθεση της αίτησης.

Τελική ημερομηνία κατάθεσης: 11 Νοεμβρίου 2019.

Από τη Γραμματεία του ΠΜΣ


Επιστροφή
Version 2 ENGLISH