Tηλεματική παραστατικότητα και τέχνη του ήχου με το EASTN-DC στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών

ShareThis
Δημοσίευση: 22-05-2021 22:38 | Views: 3413
image

Στις 26 Μαΐου 2021, στο πλαίσιο του AV-School 2021, της εκπαιδευτικής σειράς του 14ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας παρουσιάζει τρία διαδικτυακά εργαστήρια τηλεματικής παραστατικότητας και τέχνης του ήχου με συντονιστή τον Καθηγητή Ιάννη Ζάννο, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Τέχνης-Επιστήμης-Τεχνολογίας για την Ψηφιακή Δημιουργικότητα (EASTN-DC).

15:00 - 16:00 “Collaborative Sound Art Forms in Performance”, οι Αγάπη Ζάρδα, Φίλιππο Βασιλείου και Γιάννη Λέφα συνδυάζουν τις συνεργατικές παραστατικές τέχνες ήχου και τον ζωντανό προγραμματισμό, μέσα από το περιβάλλον και την προγραμματιστική γλώσσα του SuperCollider.

16:00 - 17:00 “TIMBIWORLD: How to build a musical videogame to change the world for the better”, οι Ricardo Climent, Manuel Ferrer και Alena Mesarosova παρουσιάζουν τo project videogame art στο online περιβάλλον του timbi.world.

17:00 - 18:00, “Networked Live Coding”, οι Γιάννης Ζάννος, Νίκος Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδη, Martin Carlé και Γιώργος Διαπούλης παρουσιάζουν ένα workshop για τον online διαμοιρασμό performance data μέσω του OSC.

Περισσότερες πληροφορίες: https://avarts.ionio.gr/school/2021/
Φόρμα εγγραφής: https://avarts.ionio.gr/school/2021/gr/registration/


Back
   
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας