Πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο 3ο Φεστιβάλ Τέχνης Επιστήμης Τεχνολογίας της ΔΕΘ
Social Media
Δημοσίευση: 14-05-2018 15:09 | Προβολές: 1147

Το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης Επιστήμης Τεχνολογίας της ΔΕΘ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Artecitya - Οραματιζόμενοι την Πόλη του Αύριο (2014-2018)” καλεί νέους, φοιτητές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε δημιουργικούς τομείς όπως η σύγχρονη τέχνη, η μουσική, ο χορός, η μόδα, το design, αλλά και η τεχνολογία και ο προγραμματισμός, να καταθέσουν φάκελο συμμετοχής.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να ανιχνεύσει τη σχέση και τις διασταυρώσεις μεταξύ τέχνης, επιστήμης και τεχνολογίας, να αφουγκραστεί τη σύγχρονη αντίληψη περί διακαλλιτεχνικότητας και διεπιστημονικότητας των δημιουργικών πεδίων, και να αναζητήσει τις καινοτομίες που μπορεί να προκύψουν, όταν οι παραπάνω τομείς συναντιούνται και ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και εμπειρία.

Μία από τις θεματικές της φετινής διοργάνωσης είναι η σχέση της τέχνης με την πόλη, και στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν έργα που διερευνούν αυτή τη σχέση.

Χρήσιμες Ημερομηνίες

Προθεσμία υποβολής φακέλου: 31 Μαΐου 2018
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: ως τις 15 Ιουνίου 2018*
Στήσιμο: 3-7 Σεπτεμβρίου 2018*
Φεστιβάλ: 8-16 Σεπτεμβρίου

*Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν. Σε τέτοια περίπτωση, οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Για την υποβολή της πρότασής σας συμπληρώστε και υποβάλετε την φόρμα συμμετοχής που είναι διαθέσιμη ως τις 31 Μαΐου 2018 στη διεύθυνση:
http://www.artbox.gr/application---artecitya-by-helexpo-art-science-tech-fest.html


Επιστροφή