Ανανέωση εγγραφής εξαμήνου - Δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2017-2018
Social Media
Δημοσίευση: 31-10-2017 17:23 | Προβολές: 1276
    Oδηγίες για κενή δήλωση μαθημάτων
Mέγεθος: 445.97 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Σύμφωνα με την απόφαση της από 24/10/2017 της 1ης συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών καλούνται οι φοιτητές (εκτός του Α’ εξαμήνου) να δηλώσουν από 01/11/2017 έως και 15/11/2017 τα υποχρεωτικά, τα επιλογής καθώς και τα ελεύθερης επιλογής μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Όσοι φοιτητές δηλώσουν μαθήματα για το χειμερινό εξάμηνο 2017-2018 σημαίνει ότι έχουν ΕΓΓΡΑΦΕΙ και στο αντίστοιχο εξάμηνο που φοιτούν.

Φοιτητές που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ τα υποχρεωτικά και επιλογής μαθήματα ΕΝΤΟΣ της προθεσμίας υποβολής δήλωσης θεωρείται ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ την εγγραφή τους για το χειμερινό εξάμηνο και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αντίστοιχες εξετάσεις.

Όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει τις απαιτουμένες ECTS των μαθημάτων για τη λήψη πτυχίου και ΕΚΚΡΕΜΕΙ μόνο η ΕΚΠΟΝΗΣΗ της ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ τους ΕΡΓΑΣΙΑΣ, προκειμένου να ανανεώσουν την εγγραφή τους για το χειμερινό εξάμηνο θα πρέπει να αποστείλουν μέσω του αρχείου φοιτητή (http://gram-web.ionio.gr/unistudent) κενή δήλωση μαθημάτων. (Συγκεκριμένα δεν θα δηλώσουν κανένα μάθημα θα πατήσουν απευθείας "Αποστολή" - Δήλωση χωρίς μαθήματα).

Οι φοιτητές που επιθυμούν να δηλώσουν μάθημα ελεύθερης επιλογής θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο δήλωσης μαθημάτων Ελεύθερης Επιλογής (βλέπε συνημμένο αρχείο) και να το καταθέσουν στη γραμματεία τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών, Δευτέρα - Τετάρτη-Παρασκευή και ώρες 11:00-13:00.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

Επισυνάπτονται:

  1. Ανακοίνωση που αφορά στις δηλώσεις των υποχρεωτικών, επιλογής και ελεύθερης επιλογής μαθημάτων
  2. Οδηγίες για την ηλεκτρονική δήλωση υποχρεωτικών και επιλογής μαθημάτων
  3. Oδηγίες για κενή δήλωση μαθημάτων
  4. Έντυπο δήλωσης μαθημάτων Ελεύθερης Επιλογής (το έντυπο αυτό συμπληρώνεται από τους φοιτητές και κατατίθεται στη γραμματεία τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών, Δευτέρα - Τετάρτη-Παρασκευή και ώρες 11:00-13:00)

Παρακαλείσθε να διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα συνημμένα αρχεία. Από τη Γραμματεία


Επιστροφή