Διεπιστημονικό Συνέδριο

ΤΑΜΠΟΥ – ΠΑΡΑΒΑΣΗ – ΥΠΕΡΒΑΣΗ

στην Τέχνη και την Επιστήμη

26-28 Μαΐου 2017, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
page image
    Αίτηση εθελοντών [.v1, Ενημέρωση: 10/03/2017]
Mέγεθος: 33 KB :: Τύπος: Kείμενο Word

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το διεπιστημονικό συνέδριο «Ταμπού – Παράβαση - Υπέρβαση στην Τέχνη και την Επιστήμη», το οποίο περιλαμβάνει παρουσιάσεις θεωρητικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου. Από τις 26 έως τις 28 Μαΐου 2017, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί, για μια ακόμη φορά, στο νησί της Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, καλούμε όσους/ες φοιτητές/τριες το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα εθελοντών του συνεδρίου, βοηθώντας στην καλύτερη διεξαγωγή του, χάρη στις δικές τους ξεχωριστές γνώσεις και ικανότητες.

Η ομάδα εθελοντών συγκροτείται όχι μόνο για τη διεξαγωγή του ίδιου του συνεδρίου, αλλά και για την προετοιμασία του. Οι τομείς στους οποίους καλούνται να βοηθήσουν οι εθελοντές είναι: 1. μετάφραση-διερμηνεία, 2. υποδοχή-γραμματειακή υποστήριξη, 3. τεχνική υποστήριξη, 4. υποδοχή-χώροι έκθεσης, 5. κάλυψη βίντεο-φωτογραφία. Το πρόγραμμα εθελοντισμού έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας ατόμων πρόθυμων να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να ανταλλάξουν ιδέες και να πραγματοποιήσουν εργασίες απαραίτητες για την οργάνωση του συνεδρίου. Παράλληλα, μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι εθελοντές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέες ικανότητες και να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες σχετικά με το αντικείμενο που σπουδάζουν και τα ενδιαφέροντά τους. Ο κάθε εθελοντής μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με τις ικανότητες του και τον χρόνο που μπορεί να διαθέσει, τον τομέα με τον οποίο θέλει να ασχοληθεί.

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας εθελοντισμού και βοήθησε με τον δικό σου τρόπο.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση ηλεκτρονικά (στη θέση της υπογραφής συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας) και να στείλετε συνημμένο το αρχείο από το πανεπιστημιακό σας email [user@ionio.gr] στη διεύθυνση av-conf@ionio.gr


Εθελοντές Συνεδρίου «Ταμπού – Παράβαση - Υπέρβαση στην Τέχνη και την Επιστήμη»

Άννα-Μαρία Φρερή
Ελευθέριος Χατζηαναστασίου
Κατερίνα Μπάρκα
Κωνσταντίνα Γαβριηλίδου
Μαρία Παπαϊωάννου
Μαρία Πορίκη
Νίκος Ωρολογάς
Παναγιώτα Μπελερή
Χρύσα Οικονομίδου

Ενημέρωση: 23-12-2019
   
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας